Angelina Jolie teini-ikäisenä bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Hollywood-tähti Angelina Jolien ohjaama elokuva oli kuvauskiellossa koko Bosniassa. Viranomaiset eivät halunneet antaa tuolloin kuvauslupaa elokuvalle, koska bosnialaiset naisjärjestöt olivat olleet sitä vastaan. Sittemmin lupa kuitenkin saatiin.

Angelina toimii ensimmäistä kertaa elokuvaohjaajana elokuvassa United Love Story. Mukana on bosnialainen näyttelijä Zana Marjanovic ja hän kuvailee kyseessä olevan eeppinen draama, joka taistelee vuonna 1992 käytyä sotaa vastaan. Aihealue sai kuitenkin sotauhrit jaloilleen, sillä naiset kärsivät sodan aikana runsaasti raiskauksista. Bosnian lehdistö on myös aikaisemmin tiedottanut kyseessä olevan rakkaustarina muslimiuhrin ja hänen raiskaajansa välillä, ja tämä on aiheuttanut paljon suuttumusta kansalaisissa.

Jolien näyttelijäura on mennyt mallintöiden edelle, mutta alunperin Angelina ansaitsi rahaa myös mallina. Jo teini-ikäisenä bikinikuvissa poseeranneen kaunottaren otoksia on nyt julkaistu jälleen verkossa. Samalla voidaan humata kuinka kaunotar on varttunut vuosien varrella. Video löytyy tästä ja artikkelin yllä.