BB-Elisabet valmis petipuuhiin: ”No annan varmasti!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon päivän puheenaiheena on ollut Petrin ja Elisabetin viime yöiset seksisessiot, jossa he tyydyttivät toisiaan makuuhuoneessa. Molemmat ovat repineet tapauksesta huumoria myös itse, eli he eivät ole olleet kiinni jäämisestään kovinkaan pahoillaan.

Iltapäivällä BB-Petri kertoi haluavansa päästä vielä tänään uudelleen touhuilemaan neitokaisen kanssa ja mennä vielä pidemmällekin. BB-Elisabet lähti mukaan jutusteluun innoissaan ja kertoi olevansa Petrin kanssa samaa mieltä, vaikka Nino yritti parhaansa mukaan että Elisabet ei suostuisi heiluttamaan peittoa talossa.

– Tänään n*ssitaan! Petri huudahti keittiöstä.

– N*ssitaan! Tuu nyt ihan heti vaan. Mä oon ihan täs näin vaan, Elisabet vastasi olohuoneen lattialta.

Nino oli kuitenkin toista mieltä parin suunnitelmista.

– Pidä Tossusta mulkkus kaukana! Kuin sä kehtaat? Nino huudahti Petrille.

Nino totesi samalla myös Elisabetille, että tämä ei saisi missään nimessä antautua Petrin kanssa intiimimpiin touhuihin. Neitokainen oli kuitenkin asiasta toista mieltä.

– No annan varmasti! No en anna… En tiiä, totesi Elisabet.

Tämän jälkeen BB-Nino oli varma, että Petri ja Elisabet tulisivat puuhastelemaan jo lähiaikoina keskenään. Samalla Suomen Big Brother -historian pisin seksitön kausi olisi lopussa. Nyt meneillään olevalla tuotantokaudella ei nimittäin ole todennäköisesti kertaakaan harrastettu varsinaista seksiaktia. Muutakin intiimiä puuhasteluakin on nähty varsin vähän.