Demi Lovato rajussa päihdekierteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato erosi taannoin The Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasista. Joe jätti hänet välittämällä tiedon erosta Demin isän kautta. Äskettäin neitokaisen kerrottiin joutuneen vieroitukseen.

Vieroitushoidon syistä on ollut liikkeellä erilaisia tietoja. Syyksi on nimittäin kerrottu niin syömishäiriö kuin raivokohtauksetkin. Vieroitushoitola on kiistänyt kaikki väitteet. Muutama päivä sitten silminnäkijä kertoi todistaneensa kuinka Demi käytti ”ammattimaisesti” kokaiinia kotibileissä. Tuorein käänne on Life & Style -lehden artikkeli, jossa Demin kerrotaan olleen rankassa päihdekierteessä ja saaneen raivokohtauksen kiertueellaan.

Ongelmiensa takia hoitoon hakeutunut tähti keskeytti samalla yhteiskiertueensa Jonas Brothersin kanssa ja fanit ovat todella huolissaan tähden hyvinvoinnista ja laulajauran jatkumisesta. Demi itse on kertonut kärsineensä syömishäiriöistä ja halusta vahingoittaa itseään jo kauan. Tyttö on myös viillellyt itseään ja hän on kärsinyt koulukiusaamisesta, mikä mahdollisesti on ajanut häntä syvemmälle psyykkisiin ongelmiin.