Harry Potter -tähti Matthew Lewis

StaraTV Viihde · Stara.fi

Uusi Harry Potter -elokuva saapuu 17. marraskuuta ensi-iltaan myös Suomessa. Viime viikolla kaksi elokuvan tähteä, Matthew Lewis ja Evanna Lynch, käväisivät Suomessa tapaamassa täkäläisiä Potter-faneja. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi tähdet Helsingissä.

Videohaastattelussa elokuvatähti Matthew Lewis kertoo kuulumisiaan ja valottaa hieman oman roolihahmonsa taustoja. Matthew paljastaa olevansa osittain roolihahmonsa kaltainen, koska on kömpelö ja unohtelee asioita. Samalla hän kertoo lapsuuden ystäviensä säilyneen samoina kuin ennen julkisuutta.

Harry Potter -tähdet kävivät myös tutustumassa Helsinkiin muutenkin kuin hotellin aulasta ja punaiselta matolta käsin. Kuvia Lewisin ja Lynchin päivästä löytyy tästä kuvagalleriasta. Lisää videoita ja kuvia löytyy myös Chaos Tube -blogista.