Irina Sheik upeissa juhlakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi seuraamisen arvoisista huippumalleista on parhaillaan venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Sheik. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin alkuvuodesta tämän vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Irina Sheik nousi otsikoihin ensimmäisen kerran viime joulukuussa, ja sittemmin hänet on nähty jo useita kertoja esimerkiksi useissa bikinikuvissa. Julkkisjuhlissa usein poseerannut kaunotar on villinnyt seksikkyydellään usein julkkisjuhlissa ja juhlien punaisella matolla. Tällä kertaa hän oli pukeutunut näyttävään ja paljastavaan mustaan iltapukuun.

24-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kutenAnnabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.