Kumpi kiinnostaa: Harley-Davidson vai huippumalli? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin äskettäin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi, mutta nyt hän on saanut kilpailevan lehden äänestyksessä ykköspaikan, kun FHM-lehden lukijat äänestivät hänet tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissa äskettäin poseerannut kaunotar nähdään nyt vähissä vaatteissa samaisen kulkupelin tuoreemmissa mainoskuvissa. Niissä Marisa poseeraa maineikkaan moottoripyörän kanssa muiden muasa valkoiseen sairaanhoitaja-asuun pukeutuneena.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.