Olisiko Olivia Munn maailman seksikkäin DJ?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nähtiin alastomana PETA-järjestön kampanjassa. Äskettäin hänen väitettiin olleen suhteessa poptähti Justin Timberlaken kanssa.

Us Weekly -lehti väitti Olivian harrastaneen seksiä poptähti-näyttelijä Justin Timberlaken kanssa, vaikka Justin seurustelee yhä Jessica Bielin kanssa. Justinin ja Olivian kerrotaan viettäneen syyskuussa kolme intohimon täyteistä päivää. Justinin väitetään kertoneen Olivialle, että hänen ja Jessican suhde oli jo ohi. Timberlaken tiedottaja on kiisti väitteet.

Nyt Olivia nähdään vähissä vaatteissa kuvissa, joissa hän vaikuttaa poseeraavan naispuolisena tiskijukkana. Kyseessä on ote Men’s Health -lehden kuvasarjasta. Tässä linkki otokseen.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.