Realityohjelman tähti ampui itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Julien Hug menehtyi viime viikolla tehtyään itsemurhan. Hän ampui itsensä Kalifornian autiomaassa. Mies tuli keväällä 2009 tunnetuksi Unelmien poikamiestyttö -realityohjelmasta.

Hänen ruumiinsa löydettiin keskiviikkona valtatie 74:n varrelta noin 150 kilometrin päässä Los Angelesista. Hug saatettiin eilen perjantaina haudan lepoon, ja samalla tuli julki myös hänen vanhemmilleen jättämänsä itsemurhaviesti.

– Tunnen oloni karmeaksi kaikesta siitä mitä olen aiheuttanut. Tämä tulee satuttamaan sinua… Olen kärsinyt pahasta masennuksesta jo vuosia. Tunnen oloni karmeaksi enkä tiedä kuinka selviytyä. Miksi elää jos siitä ei nauti. Olen pahoillani siitä että minun täytyy tehdä tämä teille. Rakastan teitä uskomattoman paljon. Ihmiset tulevat sanomaan, että valitsin liian helpon tien ulos tästä kaikesta. Minusta valitsin fiksun tien ulos, Julien Hug kirjoitti viimeisessä viestissään.