Tara Reid ei onnistunut peittämään rintojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tara Reid kihlautui alkuvuodesta nettiyrittäjä Michael Axtmannin kanssa ja pariskunnan häitä oli määrä juhlia toukokuussa. Kohukaunottaren hääsuunnitelmat pantiin kuitenkin yllättäen hyllylle, mutta syytä suhteen päättymiselle ei ole paljastettu.

Tänään 35 vuotta täyttänyt Tara Reid on esiintynyt uransa alkuvaiheen saippuasarjojen jälkeen myös elokuvamaailmassa. B-luokan komedioiden lisäksi hänen uralleen mahtuu myös pari menestyselokuvaa, kun hänet kiinnitettiin aikoinaan American Pie -elokuvien tähdeksi. 2000-luvulla menestysroolit ovat kuitenkin antaneet odottaa itseään. Vuonna 2010 Tara Reid tähdittää elokuvaa Land Of Canaan.

Monien elokuvien lisäksi myös Playboy-lehden rohkeista kuvistaan tunnettu Tara Reid oli aiemmin otsikoissa myös muhkuraisen vatsansa merkeissä. Rasvaimun takia pilalle mennyt vatsa saatiin kuitenkin keväällä kuntoon korjausleikkauksella. Sittemmin Tara on pitänyt matalaa profiilia. Tällä kertaa Tara on ikuistettu juhlimassa ystäviensä kanssa asussa, joka ei lopulta onnistunut peittämään hänen rintavarustustaan. Tiiraile otokset tästä.