Ärsyttävin asukas BB-Jani T häädettiin Big Brotherista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin tänä iltana jälleen asukas, joka oli tällä kertaa talon selkeä inhokki BB-Jani T. Hän oli ennakkosuosikki seuraavaksi putoajaksi jo etukäteen sekä talossa että talon ulkopuolella.

Suurin osa asukkaista nimesi Janin häätöäänestykseen aiemmin tällä viikolla, kun nimeämiset suoritettiin avoimesti kaikkien asukkaiden kuullen. Jani itse ihmetteli tämän jälkeen kovaan ääneen, että eikö talossa saa olla fiksuja ihmisiä. Kuitenkin muiden muassa BB-Niko Nousiainen perusteli nimeämistään sillä, että Jani toi tietämystään esiin liian ylimielisesti.

– En tiedä mistä syystä, mutta täällä ollaan. Viihdyin kyllä talossa. Läheisin minulle oli Marika. En tullut oikeastaan toimeen Nikon kanssa. Vaikea sanoa miksi. Hän on kova suustaan ja välillä en saanut suunvuoroa. Hän haluaa olla kovasti esillä, Jani kommentoi studioon päästyään.