Conan O’Brien tyrmistyi: Miksi ohjelmani ei näy Suomessa? – Syyttää siitä presidentti Obamaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti Conan O’Brien aloitti marraskuun alussa uuden Conan-nimisen ohjelmansa amerikkalaisella kaapelikanavalla. Sitä ennen hän oli yli seitsemän kuukautta poissa televisioruuduista edellisen irtisanoutumisensa takia.

Nyt Conan on ihmettellyt Twitter-blogissaan sitä että hänen uusi ohjelmansa ei näy lainkaan Suomessa. Suurena Suomi-fanina tunnettu ja Suomessa suurta suosiota nauttiva supertähti syyttää blogissaan tilanteesta suomalaisten televisiokanavien sijaan Yhdysvaltojen presidentti Barack Obamaa. Conan ihmettelee nimittäin samassa viestissä, että mitä Obama on tehnyt ajallaan.

– Sain juuri tietää, että uutta ohjelmaani ei esitetä Suomessa. Miten helvetissä presidentti Obama käyttää oikein aikansa? Conan veisteli viestissään.