Housuun pissaaminen kannatti – Eetu vei voiton

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oli kuluvalla viikolla mielenkiintoinen kilpailu, jossa asukkaiden tuli pitää mahdollisimman pitkään kiinni talon tehtäväalueella olevasta autosta. Asukkaat putosivat kisasta yksi toisensa jälkeen, kunnes jäljellä olivat enää vain BB-Eetu ja BB-Niko.

Voittajalle luvattiin palkinnoksi kyseinen auto käyttöön kolmeksi kuukaudeksi. Urheiluautoista pitävä Eetu halusi voittaa kisan keinoista välittämättä. Kisan loppumetreillä hänelle tuli kuitenkin vessahätä, joka ei kuitenkaan estänyt kilpailun jatkamista. Eetu nimittäin laski virtsat housuihinsa Nikon nauraessa vieressä.

Lopulta kumpikaan ei ollut valmis luovuttamaan, joten Eetu tarjosi Nikolle loistodiiliä. Hän lupasi tarjota Nikolle ravintolaillan, maksaa 150 euroa käteisellä ja antaa oman autonsa miehelle käyttöön kolmeksi kuukaudeksi. Niko suostui tarjoukseen ja irrotti otteensa autosta. Myöhemmin he kuitenkin pohtivat, että tulivatko samalla rikkoneeksi sääntöjä. Hetki sitten kuitenkin selvisi, että kisan voiton vei Eetu.