Jessica Simpson astelemassa taas alttarille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi niin laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Jokunen vuosi sitten hän oli suosionsa huipulla esiintyessään silloisen aviomiehensä Nick Lacheyn kanssa julkkisparin arkea seuranneessa Newlyweds-realityohjelmassa.

Realityohjelma loppui kuitenkin aikanaan ja lopulta myös pariskunnan rakkaus hiipui ja avioliitto päättyi katkeraan eroon. Sittemmin Lachey löysi uuden rakkaan MTV-juontaja Vanessa Minnillosta, mutta Jessicalla oli rakkausrintamalla huonompaa onnea. Nyt tilanne on kuitenkin toivottavasti muuttunut.

Tänään amerikkalaislehdet nimittäin uutisoivat, että Jessica Simpson ja hänen pitkäaikainen miesystävänsä NFL-tähti Eric Johnson ovat kihlautuneet. Us Weekly -lehden mukaan pariskunta aikoo astelia alttarille mahdollisesti ensi kesänä. Pari ei ole kuitenkaan vielä kommentoinut kihlaustaan julkisesti.