Kotimainen suosikkiyhtye auto-onnettomuudessa – useita sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdestä vuoden suosituimmista hittikappaleista vastannut kotimainen hiphop-yhtye Kymppilinja on joutunut auto-onnettomuuteen. Yhtyettä kuljettanut ajoneuvo kolaroi Haukiputaan liepeillä.

– Toinen kolari tähän alkutalveen. Lupaavan tuntusta. Onneks ei käyny pahemmin, yhtyeen jäsen Janne Orden kertoi heti tuoreeltaan Facebookissa ja vahvisti kolaripaikan sijainneen noin kolme kilometriä Haukiputaalta.

– Edellämme ajanut herrasmies päätti tehdä lukkojarrutuksen ja kääntyä yhtäkkiä vasemmalle. Keli oli liukas, ja me ajoimme hänen peräänsä. Ja meidän perässämme ajanut törmäsi meidän perseeseemme, Orden kertoi MTV3:lle.

Bändin jäsenet selvisivät turmasta ilman vakavia loukkaantumisia, mutta kolarissa mukana olleessa toisesta ajoneuvosta jouduttiin kuljettamaan matkustajia sairaalahoitoon. Loukkaantuneiden tilasta ei ole tietoa.