Lindsay Lohan poistui pakkohoidosta – vankila odottaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan selvisi taannoin oikeudessa lähes varmalta vankilareissulta, kun tuomari määräsi hänet vankilan sijaan yllätttäen vieroitushoitoon. Pakkohoidon oli määrä kestää tammikuun alkuun saakka, mutta nyt asiassa on tapahtunut yllättävä käänne.

Nyt Lindsay Lohan on nimittäin lehtitietojen mukaan poistunut vieroitushoidosta, sillä hänet bongattiin eilen Los Angelesista. Neitokaisen kerrotaan poistuneen Betty Ford Centeristä eilen puoli yhdeksältä aamulla. Parhaillaan viihdelehdissä pohditaan että onko Lohan saanut luvan palata kotiinsa töiden takia vai onko hän poistunut vieroituksesta omin lupineen. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa hänet tullaan passittamaan puoleksi vuodeksi vankilaan.

Kotikaupunkiinsa päästyään hän suuntasi Eleanor-assistenttinsa kanssa suoraan Länsi-Hollywoodissa sijaitsevaan kotiinsa, josta hän ei ole sittemmin poistunut. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen X17-julkaisun mukaan seurueeseen ei näyttänyt kuuluvan Betty Ford Centerin henkilökuntaa, jota hoidettavilla on yleensä mukana vieroituksesta poistuessaan.