Näin näyttävästi realitykaunotar markkinoi Call of Duty -peliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Audrina Patridge on saanut viime aikoina silikonirinnoistaan runsaasti kritiikkiä, sillä niitä on luonnehdittu luonnottomiksi. Lisäksi Audrinan entinen kollega Spencer Pratt on julkisesti haukkunut rintoja halvoiksi ja huonoiksi.

Taannoin Audrinan myönsi, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan. Tänä syksynä Audrina nosti kuitenkin julkkistähden statustaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisessa versiossa. Nyt neitokainen on poseerannut uuden Call of Duty: Black Ops -sotapelin lanseeraustilaisuudessa arkisena, mutta varsin näyttävänä.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.