Paris Hilton löydettiin lomailemasta Molokailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Paris Hilton suuntasi muutama päivä sitten lomailemaan yhdessä poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa, mutta tällä kertaa hänen matkakohteensa oli salainen. Paparazzit ehtivät jo huolestua kun superjulkkis näytti hetken aikaa päässeen heiltä karkuun, mutta nyt Hilton on löydetty.

Paris on nimittäin paikallistettu paparazzien verkostojen avulla Havaijille, jossa hän lomailee parhaillaan Molokain saarella yhdessä Waitsin kanssa. Lomakohde oli lopulta varsin selkeä valinta, sillä Hiltonin poikaystävä on sieltä kotoisin ja viettänyt saarella lapsuutensa, Radar Online uutisoi.

Paris ja Cy bongattiin saarella sijaitsevasta Kaunakakain kaupungista, jossa he asuvat Paddlers Inn -hotellissa. Silminnäkijöiden mukaan Hilton on hyvin ystävällinen ja poseeraa mielellään valokuvissa. Molokai, eli Ystävällinen saari, on Waitsin perheen kotipaikka. Hiltonin poikaystävän veli Jaia Waits on alueella hyvin suosittu artisti.