Selita Ebanks tihkuu seksikkyyttä ja todellista tyyliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Selita Ebanks ei tällä hetkellä lukeudu maailman seuratuimpiin kaunottariin, mutta aika ajoin hänen tekemisiään seurataan myös viihdelehdissä. Erityisesti alusvaatemallina tunnetuksi tullut neitokainen on jälleen ikuistettu näyttäviin kuviin.

27-vuotias Selita Ebanks löydettiin malliksi ollessaan 17-vuotiaana hurvittelemassa Six Flags -huvipuistossa. Pian hän olikin jo arvostetun Elite-mallitoimiston listoilla, mutta läpimurtonsa Ebanks teki Sports Illustrated -lehden vuoden 2007 uimapukunumerossa. Selita on tähän mennessä toiminut muiden muassa Ralph Laurenin, Tommy Hilfigerin ja Levi’sin mallina. Hänen tunnetuin työnantajansa on ollut Victoria’s Secret. Selita oli aiemmin mukana julkkisten Diili-ohjelmassa.

Victoria’s Secret -mallina jalansijaa saanut Selita Ebanks poseerasi taannoin myös Macy’s -merkin alusvaatemainoksissa, mutta nyt hän on taas palannut ruotuun. Tumma kaunotar ikuistettiin nimittäin Las Vegasissa järjestetyissä Victoria’s Secretin julkkisjuhlissa upeaan pikkumustaan pukeutuneena. Kaunotarta voi ihailla tästä.