Sophie Reade vilautti tuplasti yhdellä kertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin, kuinka Britanniassa Big Brother -kilpailun voittanut glamour-malli Sophie Reade esitteli oman tyttökalenterinsa ensi vuodelle. Alalla alkaa olla jo ylitarjontaa, sillä ensi vuodeksi omat kalenterinsa ovat julkaisemassa monet muutkin mallit ja poptähdet.

Nyt Sophie on kuitenkin noteerattu viihdelehdissä muutoi kuin kalenterinsa merkeissä, sillä paparazzit saivat ikuistettua hänet nousemassa autosta pienenpienessä minihameessa, joka ei onnistunut peittämään halutttuja kohteita. Myös neitokaisen muhkea rintavarustus pääsi oikeuksiinsa. Paparazzien työn tulokset löytyvät tästä.

20-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Sophie voitti taannoin Big Brother -realityohjelman, ja saatuaan tietää pääsevänsä mukaan ohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.