Tätä Mirandan alastonkuvaa ei lehdessä julkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr odottaa parhaillaan esikoistaan näyttelijämiehelleen Orlando Bloomille, mutta hän on ennen vatsansa pyöristymistä ehtinyt poseerata ahkerasti mallikuvissa. Syyskuussa hänet nähtiin myös kolmiulotteisissa nakukuvissa Vogue-lehden Italian numeron sivuilla.

Äskettäin Miransa esitteli vauvamasunsa alastomana lehtikuvissa. Aikaisemmista kuvauksista kaikki otokset eivät ole luonnollisestikaan lehteen päätyneet, ja nyt yksi taannoisen Redux-lehden kuvaussession julkaisematta jääneistä otoksista on päätynyt julkisuuteen.

Mirandan mukaan perhe-elämä on hänelle tärkeää, sillä talvella syntyvä lapsi on erittäin odotettu asia mallikaunottaren ja hänen aviomiehensä Bloomin elämään. Lapsen sukupuolta he eivät tiedä, vaikkakin lehdistö on pohtinut heidän salaavan vain asiaa. Kerr ei ota edelleenkään kantaa kyseiseen juoruun, mutta haaveistaan hän haluaa vielä avautua.

– Riippumatto olisi ihana ja oma vihannestila ja talo. Käyttäisimme talossa aurinkoenergiaa, se on aivan selvä asia. Ehkä me vielä joskus toteutamme unelmamme, tähtimalli totesi.