Victoria’s Secret -näytöksen seksikkäimmät otokset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu alusvaatemerkki Victoria’s Secret tunnetaan alusvaatemallistojensa ja myymäläketjunsa lisäksi erityisesti myös kuvankauniista malleistaan, joista monista tulee huippumalleja juuri yhtiön työtehtävien kautta. Aika ajoin nämä mallikaunottaret nähdään catwalkilla samalla kertaa.

Viime torstaina järjestettiin New Yorkissa jälleen Victoria’s Secretin perinteinen muotinäytös, jossa oli esiintymässä varsin paljastavaan asuun pukeutuneena poptähti Katy Perry. Pääosassa olivat kuitenkin Perryn sijaan yhtiön edustajian toimivat huippumallit, jotka osasivatkin ottaa yleisönsä pieniin alusvaatteisiin sonnustautuneina.

Mukana menossa oli muiden muassa Adriana Lima. Katso näytöksen parhaat otokset tästä.

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotar asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja hän synnytti perheeseensä esikoisen viime vuoden marraskuussa. Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.