BB-Sandra muuttui Sloveniassa ärtyiseksi riidanhaastajaksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kuluvalla tuotantokaudella toteutettiin äskettäin jälleen jo perinteiseksi muodostunut kansainvälinen asukasvaihto. Sen merkeissä Suomeen saapui Sloveniasta BB-Sandra Auer ja hänen tilalleen Sloveniaan suuntasi BB-Niko Nousiainen.

Suomessa ollessaan Sandra oli varsinainen ilopilleri, vaikka hän pahoittikin mielensä kun asukkaat valehtelivat hänelle päiväkausia Isovelin käskystä. Nyt Suomen BB-verkkosivut kertovat, että kotiinpaluun jälkeen Sandra on ollut kuin eri ihminen. Hänen raportoidaan nimittäin olevan nykyisin kiukutteleva ja riidanhaluinen.

Talossa on lisäksi syntynyt uusi potentiaalinen ihmissuhde, sillä slovenialainen poptähti Miso on ihastunut Suomessa käyneeseen kanssa-asukkaaseen. Tunne ei ole ilmeisesti kuitenkaan ainakaan tässä vaiheessa vielä molemminpuoleinen. Sandran kiukuttelu on kuitenkin nyt ärsyttänyt muita Slovenian BB-talon asukkaita.