Brad Pitt haluaa Chilen kaivosturmasta elokuvan – kaivosmiehille miljoonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Brad Pitt perusti taannoin oman Plan B -nimisen tuotantoyhtiönsä, ja nyt hän on jälleen iskenyt silmänsä potentiaaliseen hittielokuvaan. Hän haluaa nimittäin muokata valkokankaalle Chilessä alkusyksystä tapahtuneen kaivosturman, josta tuli lopulta uskomaton pelastumistarina.

Pittin yhtiö neuvottelee parhaillaan 33 kaivosmiehen kanssa heidän tarinansa oikeuksista. Miehet olivat 69 päivää jumissa noin 700 metrin syvyydessä kaivoskuilussa, joten kerrottavaa varmasti riittää. Asiasta ensimmäisenä kertoneen El Mercurio -lehden mukaan julkkistähden tuotantoyhtiö haluaa esittää miesten tarinan koko maailmalle ja siinä sivussa tietenkin ansaita sievoiset summat rahaa.

Kaivosmiehiä edustava asianajaja Edgardo Reinoso paljasti lehdelle, että kaivosmiehille on tarjottu kuvausoikeuksista miljoonien dollarien sopimusta. Jotkut miehistä voivat saada elokuvasta myös näyttelijärooleja. Jo aiemmin on uutisoitu, että kaivosmiehet ovat saaneet useita rahakkaita tarjouksia tarinastaan.