Kohuväite: 30-vuotias televisiotähti sängyssä 18-vuotiaan teinipopparin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato erosi taannoin The Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasista, mutta nyt hän on uuden suhdekohun keskiössä. Parhaillaan nuori kaunotar on vieroitushoidossa päihderiippuvuuden takia.

Nyt Hollywoodissa kohutaan vieroituksen lisäksi myös lehtiväitteistä, joiden mukaan 18-vuotiaalla Demillä ja 70’s Show -televisiosarjasta tutulla 30-vuotiaalla Wilmer Valderramalla olisi ollut suhde. Pariskunnalla on ikäeroa kaksitoista vuotta. Page Six -julkaisun mukaan pari tapasi toisensa toukokuussa mainoskuvauksissa Chilessä. Lehti väittää, että Demin ja Wilmerin suhde eteni nopeasti sänkyyn saakka ja että pari on sittemmin ollut tiiviisti yhteyksissä.

Päihdeongelmiensa ja syömishäiriönsä takia hoitoon hakeutunut tähti keskeytti samalla yhteiskiertueensa Jonas Brothersin kanssa ja fanit ovat todella huolissaan tähden hyvinvoinnista ja laulajauran jatkumisesta. Demi itse on kertonut kärsineensä syömishäiriöistä ja halusta vahingoittaa itseään jo kauan. Tyttö on myös viillellyt itseään ja hän on kärsinyt koulukiusaamisesta, mikä mahdollisesti on ajanut häntä syvemmälle psyykkisiin ongelmiin.