Elisha Cuthbert on näyttävä leffatähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muutamissa elokuvissa nähty Elisha Cuthbert poseerasi aikoinaan näyttävissä kuvissa Complex-lehdessä ja sitä ennen vieläkin rohkeammissa kuvissa Maxim-lehdessä.

Naapurintyttö-imagostaan eroon jo pidemmän aikaa yrittänut Elisha Cuthbert on sittemmin nähty muutamankin kerran kuumissa studiokuvauksissa, ja nyt näistä vuosien varrella julkaistuista kuvista parhaat on koostettu yhteen kuvagalleriaan. Siinä Elisha nähdään varsin kurvikkaana. Katso kuvat tästä.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esittää sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.