Marja Tyrni jää eläkkeelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime keväänä Marja Tyrni tuli tutuksi varmasti lähes jokaiselle suomalaiselle, kun hän voitti vuoden sketsihahmo -kilpailun huippusuositussa Putous-televisiosarjassa. Sittemmin Marja Tyrni julkaisi levyn ja oli yksi viime kesän suosituimpia keikkailijoita esimerkiksi festivaaleilla.

Nyt Marja Tyrni tekee paluun televisioruutuihin MTV3-kanavalla 27. marraskuussa, kun hän Marja Tyrni laittaa Suomen kansan suut makiaks omassa jouluohjelmassaan. Turun Pallivahasta kotoisin oleva ja Eikan leskeksi jättämä Marja esittelee katsojille pallivahalaisen joulun ja uudenvuoden. Sen jälkeen Tyrnin kerrotaan jäävän eläkkeelle.

Ihanalla Suomen kansalla on viimeinen mahdollisuus päästä kurkistamaan Marja Tyrnin tapaan viettää pallivahalainen joulu ja uusivuosi, ennen kuin leskirouva vetäytyy viettämään eläkepäiviään julkisuudelta rauhassa. Marjan jouluun kuuluu leivontaa, marttavinkkejä, pipariluukkujen availua ja tietysti Tyrnin Kuumalinja. Kylään Marja Tyrnin ja Jucci-tontun luo Pallivahan kartanoon saapuu toinen toistaan yllättävämpiä vieraita. Ohjelmassa on myös veikeä osio nimeltään pukin tunnistaminen.

– Sen osion nimi on Hannu Karpolta pöllitty pukin tunnistamisformaatti. Joulupukiksi on naamioitu joku ihana eturivin julkkis, ja minä yritän sitten arvailla, kuka siellä pukin parran takana piileksii. Se on joulun kuumin gameshow, Marja kertoo.