Megasuosittu poikabändi palasi – Robbie kyyneleet silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poikabändeihin lukeutunut Take That hajosi vunna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Take That teki kuitenkin vuonna 2005 paluun ilman Williamsia. Nyt bändi on taas koossa.

Taannoin Robbie Williams kertoi palaavansa yhtyeen riveihin, ja nyt paluu on viimein toteutunut. Yhtye nähtiin nimittäin sunnuntaina esiintymässä alkuperäisessä kokoonpanossaan ensimmäistä kertaa 15 vuoteen. Tilanne oli tunteikas kaikille yhtyeen jäsenille, ja muiden muassa Robbie Williams oli keikalla kyyneleet silmissä.

Paluukeikka nähtiin X Factor -ohjelman brittiversiossa. Esiintymisen jälkeen Robbie hehkutti että ei vieläkään oikein ymmärrä mitä onkaan tekemässä. Yhtyeen ensimmäinen uusi single The Flood on saanut hyvän vastaanoton ja seuraavaksi tulossa on myös albumi ja kiertue.