Spaissaritähden povea kourittiin juhlissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kertoimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, vahvisti eroavansa aviomiehestään Stephen Belafontesta ja palaavansa Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa Britanniaan. Tuolloin avioeron syitä ei kerrottu, ja sittemmin ero onkin jo ehditty perumaan.

Menestyksekästä julkkisuraa Yhdysvalloissa tehnyt Mel B osallistui taannoin myös Tanssii tähtien kanssa-kilpailuun, jossa hän menestyi mukavasti. Tällä kertaa Mel on ehtinyt suunnata jo Australiaan saakka, jossa hän osallistui julkkisjuhliin yhdessä miehensä kanssa. Bileiden tiimellyksessä aviomies päätti kouria vaimonsa povea kuvaajien edessä. Katso kuvat tästä.

Brittiläisen Heat-lehden mukaan taannoisessa eroilmoituksessa viimeinen niitti oli raju riita toisesta naisesta. Parin kolmen vuoden avioliton kerrottiin olleen kariutumassa sen jälkeen kun Mel B syytti miestään epäasiallisesta käytöksestä pariskunnan naapurissa asuvan naisen kanssa. Syytösten jälkeen Stephen sai tarpeekseen ja ilmoitti erosta, ja pian Mel B vahvisti tiedot.