Mila Kunis kiistää juopotelleensa ennen lesbokohtauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Mila Kunis muistetaan parhaiten Suomenkin televisiossa pyörineestä 70’s Show -komediasarjasta. Tummakutrinen näyttelijätär on nähty julkisuudessa useaan otteeseen poseeraamassa seksikkäissä kuvissa. Nyt tähti poseeraa jälleen, tällä kertaa GQ-lehden sivuilla.

Ukrainassa syntynyt Kunis nähdään lähiaikoina jo ennakkoon kovasti kohutussa Darren Aronofskyn Black Swan -elokuvassa. Siinä Mila esiintyy myös rohkeissa lesbokohtauksissa Natalie Portmanin kanssa. Viime päivinä viihdemaailmassa on levinnyt huhu, jonka mukaan molemmat kaunottaret olisivat nauttineet alkoholia ennen lesbokohtausten kuvaamista. Nyt Kunis on kuitenkin kiistänyt väitteet.

– Valhetta! Siellä ei ollut mitään tequilaa! En ole varma mistä tuollaiset huhut ovat saaneet alkunsa, mutta ne ovat täysin vääriä. En usko että olisimme voineet tehdä niitä kohtauksia jos olisimme olleet juovuksissa. Tuollaiset seksikohtaukset eivät ole koskaan helppoja oli toinen osapuoli sitten mies tai nainen, Mila Kunis kertoi People-lehdelle.

26-vuotias näyttelijätär on saanut televisioroolien lisäksi myös joitakin elokuvarooleja. Vuonna 2008 Kunis tähditti suomalaiseen Max Payne -peliin pohjautuvaa elokuvaa yhdessä Mark Wahlbergin ja Ludacrisin kanssa. Kunis näyttelee myös aiemmin tänä vuonna ilmestyneessä The Book of Eli -leffassa yhdessä Denzel Washingtonin kanssa.