Rochelle Wiseman ja poikabändiläinen Marvin Humes erosivat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on kohuttu parin päivän ajan kahden saarivaltiossa hyvin suositun poptähden mahdollisesta erosta. The Saturdays -tyttöbändin kaunotar Rochelle Wiseman ja JLS-poikabändin jäsen Marvin Humes ovat nyt vahvistettujen tietojen mukaan eronneet.

Molemmat yhtyeet ovat menestyneet lähinnä kotimarkkinoillaan, jossa ne ovat erittäin suosittuja. Siksi julkkisparin seurustelusta iloittiin aikanaan kovasti. Nyt fanit ovat joutuneet siis pettymään erouutisen takia.

Julkkisparin suhde alkoi kuluvan vuoden alussa, eli onnea kesti vajaan vuoden verran. Pari muutti jo kesällä avoliittoon yhteiseen kotiin Lontooseen. Wiseman kertoi asiasta Twitter-blogissaan ja kertoi eron syyksi molempien tiiviit aikataulut, joiden takia heillä ei ollut aikaa toisilleen. Perinteiseen tapaan kaunotar ilmoitti parin pysyvän jatkossakin ystävinä.

20-vuotias englantilainen Rochelle Wiseman tuli alunperin tunnetuksi S Club 8 -yhtyeen riveistä, mutta yhtyeen hajottua vuonna 2005 hän jatkoi musiikkiuraansa. Kolmen vuoden sooloilun jälkeen hänet kiinnitettiin vuonna 2008 The Saturdays -yhtyeeseen, joka muodostuu viidestä naisesta. Bändi on saavuttanut Britanniassa suuren suosion ja sillä on ollut jo kuusi Top 10 -hittiä ja kaksi Top 10 -albumia. Bändin esikoislevy Chasing Lights on myynyt platinaa.