Windowsin hulvattomimmat virheilmoitukset listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tietokoneiden käyttöjärjestelmät ovat monille ikuinen ongelmien lähde, olipa käyttöjärjestelmä sitten mikä tahansa. Erityisen huonossa maineessa tällä rintamalla on jo pitkään ollu Microsoftin valmistama Windows.

Myös Applen tietokoneissa pyörivä OSX pitää sekin sisällään suuren määrän bugeja, joita joudutaan tasaisin väliajoin korjaamaan päivityksillä. Tällä kertaa amerikkalainen verkkosivusto on kuitenkin keskittynyt pääasiassa Windowsin ongelmiin, sillä se on listannut käyttöjärjestelmän hulvattomimpia vikailmoituksia. Katso kuvakaappaukset tästä.

Mukana on muiden muassa vikailmoituksia, joissa Windowsin vikailmoitustoiminto ilmoittaa lopettaneensa toiminnan vian takia ja vikailmoitus siitä että vikoja ei ole löytynyt, sekä monia muita hauskoja tilanteita. Näiden ei tosin toivoisi sattuvan omalle kohdalle.