Ana Beatriz Barros ei sulojaan peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Ana Beatriz Barros on tähän saakka poseerannut yleensä rohkeissa mallikuvissa pääasiassa toisten supermallien kanssa, mutta hänet on nähty myös soolokuvissa. Viime kuukausina hiljaiseloa ainakin kansainvälisen viihdelehdistön taholla pitänyt neitokainen on nyt jälleen otsikoissa

Parhaillaan kovaa nousua supermallien markkinoilla tekevä Ana Beatriz Barros toimii nykyisin muiden töidensä ohella myös Passionata Lingerie -alusvaatemerkin mainoskasvona. Ana nähdään pitkän tauon jälkeen jälleen mallikuvissa, kun hän keikistelee otoksissa joissa hän ei sulojaan juuri peitellyt.

26-vuotias sinisilmäinen Ana Beatriz Barros on niin ikään tunnettu Victoria’s Secret -mallina. Hän toimi taannoin myös Jennifer Lopezin vaatemalliston kasvona. Nykyisin New Yorkissa asuva supermalli sijoittui vuonna 2006 FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 96. Barros on nähty seitsemän kertaa Sports Illustrated -lehden sivuilla.