Applen ”unohtumaton julkistus” kaikkien aikojen floppi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apple-yhtiö aiheutti eilen jälleen suorastaan kylmiä väreitä miljoonissa faneissaan, kun yhtiö ilmoitti julkistavansa tänään mullistavan uutuuden varsinaisin ylisanoin. ”Tätä päivää et unohda!” yhtiö julisti. Toisin kuitenkin näyttää käyneen.

Suuret odotukset näyttävät nimittäin osoittautuneen Applen historian suurimmaksi markkinointiflopiksi, sillä tämä mullistava uutuus on tällä tietoa The Beatles -yhtyeen musiikin saapuminen myyntiin yhtiön iTunes-musiikkikauppaan. Muita julkistuksia ei ainakaan tähän mennessä ole tänään tullut. Applen lehdistötiedotteen mukaan iTunes-musiikkikauppaan on tullut myyntiin 13 Beatlesin studiolevyä.

Fanaattisimmatkin Apple-fanit ovat tänään vuodattaneet pettymystään erityisesti sosiaalisessa mediassa, sillä vuosikymmeniä sitten edesmenneen suosikkiyhtyeen musiikin saapuminen verkkokauppaan ei liene useimpien mielestä kovinkaan ikimuistoinen päivä, vaikka yhtye onkin tunnettu siitä että se ei ole antanut tuotantoaan digitaaliseen myyntiin. Jotkut fanit kuitenkin odottavat toiveikkaasti vielä jonkinlaista julkistusta illan tunneille, sillä Applen kotimarkkinoilla Yhdysvalloissa on vasta iltapäivä.