BB-asukkaalle ennennäkemätön palkinto – kyyneleitä luvassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa keskimääräistä vaikeampi viikkotehtävä, jota rytmittävät päivätehtävät eivät nekään ole olleet helpoimmasta päästä. Kaikeksi onneksi iltaisin pelattavat tietovisailu on tarjonnut asukkaille paljon hauskoja hetkiä.

Todellinen jymy-yllätys on kuitenkin vielä edessä, sillä tietovisailun voittaja saa harvinaislaatuisen mahdollisuuden ottaa yhteyttä ulkomaailmaan. Tuotanto ei ole vielä kertonut miten voitto tullaan lunastamaan, mutta kyseessä on kuitenkin puhelu BB-talon ulkopuolelle.

Voitokas pelikierros pelataan joka tapauksessa vielä tänään. Eilisen pelikierroksen perusteella kisasta ovat jo pudonneet Nino, Niko ja Elisabet. Kisassa ovat siis mukana vielä Marika, Eetu, Noora ja eilisen kierroksen voittanut Petri. Asukkaille palkinnosta ei ole vielä kerrottu lainkaan.