Päihdeongelmainen teinitähti sai potkut televisiosarjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato on ollut jo parin viikon ajan tiiviisti otsikoissa, kun hän hakeutui vieroitushoitoon. Nyt hän on joutunut myös hieman toisenlaisiin ongelmiin.

Hoitojakson lopulliset syyt ovat vielä epäselvät, mutta hänen kerrotaan kärsineen ainakin vakavasta päihderiippuvuudesta ja syömishäiriöstä. Aiemmin tänään Demi oli otsikoissa, kun hänen huhuttiin olleen seksisuhteessa 30-vuotiaan näyttelijä Wilmer Valderraman kanssa.

Nyt Demi on kuitenkin jätetty pois viihdejätti Disneyn suuresta projektista vieroitushoidonsa takia. Kyseessä on Sonny with a Chance -niminen ohjelma, jossa Lovaton piti alunperin olla mukana. Ohjelman kolmas tuotantokausi alkaa tammikuussa, ja vieroituksensa takia Demi ei ole voinut – eikä myöhemminkään voi – osallistua sen harjoituksiin. Siksi hänet on päätetty jättää pois koko ohjelmasta, Variety raportoi.

Ongelmiensa takia hoitoon hakeutunut tähti keskeytti aiemmin yhteiskiertueensa Jonas Brothersin kanssa ja fanit ovat todella huolissaan tähden hyvinvoinnista ja laulajauran jatkumisesta. Demi itse on kertonut kärsineensä jo kauan syömishäiriöistä sekä halusta vahingoittaa itseään. Tyttö on myös viillellyt itseään ja hän on kärsinyt koulukiusaamisesta, mikä mahdollisesti on ajanut häntä syvemmälle psyykkisiin ongelmiin.