Ex-vaimo vaati puolet Wall Street -leffan miljoonista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Michael Douglas on ollut viimeksi kuluneen vuoden aikana otsikoissa monista syistä, eivätkä ne ole useinkaan olleet kovin posiviisia. Hänen poikansa passitettiin ensin pitkäksi aikaa vankilaan ja sitten hän sarastui kurkkusyöpään. Nyt aurinko on paistanut risukasaan, sillä ex-vaimon ahnas vaatimus on hylätty.

Radar Online uutisoi nimittäin eilen, että newyorkilainen tuomioistuin on kumonnut 66-vuotiaan Michael Douglasin ex-vaimon Diandra Douglasin vaatimuksen saada puolet Wall Street: Money Never Sleeps -elokuvan uudesta versiosta miehelle tuomista miljoonista. Pari erosi jo kymmenen vuotta sitten.

Elokuussa lääkärit ilmoittivat uskovansa, että Michael Douglas voi parantua syövästä, mutta tilanne on edelleen epävarma. The Sun -lehden mukaan Michael Douglasin syöpä on kivulias, mutta hän taistelee voimakkaasti sitä vastaan. Hengenvaarallinen sairaus on kuluttanut hänen voimiaan, mutta tajuttuaan elämänsä olevan katkolla tähti on tehnyt vaikutuksen lähimmäisiinsä positiivisella asenteellaan ja päämäärätietoisella käyttäytymisellään.

Tuottaja Oliver Stone totesi lehden haastattelussa ihailevansa Douglasin rohkeutta ja uskoa elämään. Douglas valitteli viikkojen ajan kivuista kaulassa ja korvissa, ennen kuin kasvain löydettiin hänen kielestään. Stone on myös varma siitä, että hänen ensimmäisen elokuvansa menestys johtui Michael Douglasin Oscar-palkitusta roolista.

Douglas on ollut viime aikoina otsikoissa myös Cameron-poikansa huumerikosten merkeissä. Poika tuomittiin keväällä vain viideksi vuodeksi vankeuteen, vaikka minimituomio hänen huumerikoksistaan oli kymmenen vuotta ehdotonta vankeutta. Keväällä Michael Douglas paljastaa Elle-lehdessä olleensa teinipoikana seksisuhteessa itseään tuplasti vanhempien naisten kanssa. Osa naisista oli hänen äitinsä ystäviä.