Taylor Momsenin lapsuuden televisiomainos löydettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut runsaasti otsikoissa liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt rohkeita paljastuksia intiimiasioistaan. Monet ovat pohtineet mikä ajaa nuoren tähden moisiin suorituksiin.

Viime viikolla Taylor paljasti miksi hänen tyylinsä on niin räväkkä. Hän kertoi Starpulse-julkaisun haastattelussa, että syynä ovat hänen vanhempansa, jotka varastivat hänen normaalin lapsuutensa ja tekivät siitä synkän ja ankean pakottamalla hänet työskentelemään mallina kaksivuotiaasta saakka. Heti paljastuksen jälkeen arkistoista kaivettiin alla oleva televisiomainos, jossa Momsen nähdään pikku taaperona.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Taylor toimii nykyisin myös New Look -vaatemerkin mainoskasvona.