Potter-tähti tuhlaa miljooniaan: Osti ilmatyynyaluksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna Suomessakin ensi-iltansa saava uusi Harry Potter -elokuva Kuoleman varjelukset osa 1 on saagan toiseksi viimeinen osa. Kymmenen vuoden aikana menestyselokuvat ovat tehneet tähdistään miljonäärejä, ja esimerkiksi Emma Watson oli viime vuonna maailman eniten tienannut naisnäyttelijä.

Pääkolmikosta pienimmässä osassa on Rupert Grint, jonka roolihahmo Ron Weasley jää selvästi Emma Watsonin ja Daniel Radcliffen hahmojen varjoon. Tästä huolimatta kymmenen vuoden elokuvapesti on lihottanut Grintin pankkitiliä niin sievoisesti, että nuori mies ei tiedä mitä omaisuudellaan oikein tekisi. Samalla hän kertoi ettei ole aivan varma siitä miten paljon hän on vuosien aikana ansainnut.

Nyt Rupert Grint on paljastanut ostaneensa esimerkiksi ilmatyynyaluksen ja oranssin auton, ja pitävänsä hankintojaan hyvinä ideoina. Ostoslistalla ovat olleet lisäksi jäätelöauto ja pinkki BMX-pyörä. Lisäksi tähti kertoi, että ei ole Emma Watsonin kanssa samoilla linjoilla massaan sulautumisen kanssa, vaan että hän haluaa mielellään nousta esiin väkijoukoista.

– En halua sulautua joukkoon. Olen mielelläni esillä. En oikeastaan osaa pitää huolta raha-asioistani, mutta on hienoa tietää että minun ei oikeastaan koskaan tarvitse huolehtia mistään. Minulla on ilmatyynyalus. Sitä on aika outo kuljettaa, mutta sen kanssa on hauskaa. Myös oranssi Range Rover vaikutti silloin hyvältä ostoidealta, Grint kertoi Radio Times -lehdelle.