Tennistähti naimisissa kahden eri naisen kanssa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu ruotsalainen tennistähti Björn Borg on joutunut perin erikoiseen tilanteeseen, sillä hänen väitetään olevan samanaikaisesti naimisissa kahden eri naisen kanssa.

Ruotsalaisen Aftonbladet-lehden mukaan 54-vuotias Borg oli aikoinaan naimisissa italialaisen poptähden, Loredana Berten, kanssa, ja nyt nainen väittää olevansa edelleen virallisesti naimisissa tennistähden kanssa.

Vuonna 1993 tapahtunutta avioeroa ei vaimon mukaan hoidettu asianmukaisesti, mistä syystä he ovat edelleen Italian viranomaisten mukaan aviopari. Loredanan mukaan hän ei ole allekirjoittanut eropapereita. Björn Borg on kuitenkin ollut naimisissa Patricia Österfeldin kanssa jo vuodesta 2002 saakka. Borg kertoi lehdelle että ei ole lainkaan tietoinen moisista väitteistä.