Teinitähti haluaa pois vieroituksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato on ollut jo parin viikon ajan tiiviisti otsikoissa, kun hän hakeutui vieroitushoitoon erinäisistä syistä. Nyt hänen kerrotaan olevan valmis lähtemään vieroituksesta ja palaamaan kotiin.

Suosittu teinitähti haluaa palata kotiinsa kiitospäiväksi, jota vietetään 25. marraskuuta. Musiikkialalle hän ei ole kuitenkaan palaamassa vielä aikoihin, vaan Demi haluaa ottaa seuraavat kuukaudet rauhallisesti ja toipua kunnolla. Sen sijaan näyttelemisen pariin hän haluaa palata nopeammin.

– Hän voi jo paljon paremmin. Hän ei halua olla hoitolassa enää kiitospäivänä, ja haluaa siksi palata kotiin, lähde kertoi E! Online -julkaisulle.

Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Demi Lovato olisi saanut potkut Disneyn Sonny With a Chance -televisiosarjasta, jotta kuvausten valmistelut saataisiin ajoissa käyntiin. Nyt tilanne on kuitenkin neitokaisen lähipiirin mukaan muuttunut, sillä Disneyn kerrotaan olevan edelleen kiinnostunut yhteistyöstä mikäli Demi pääsee pian takaisin työelämää. Kuvaukset on määrä alkaa ensi vuoden puolella.

Aiemmin tällä viikolla Demi oli otsikoissa, kun hänen huhuttiin olleen seksisuhteessa 30-vuotiaan näyttelijä Wilmer Valderraman kanssa. Ohjelman kolmas tuotantokausi alkaa tammikuussa, ja vieroituksensa takia Demi ei ole voinut osallistua harjoituksiin.

Ongelmiensa takia hoitoon hakeutunut tähti keskeytti aiemmin yhteiskiertueensa Jonas Brothersin kanssa ja fanit ovat todella huolissaan tähden hyvinvoinnista ja laulajauran jatkumisesta. Demi itse on kertonut kärsineensä jo kauan syömishäiriöistä sekä halusta vahingoittaa itseään. Tyttö on myös viillellyt itseään ja hän on kärsinyt koulukiusaamisesta, mikä mahdollisesti on ajanut häntä syvemmälle psyykkisiin ongelmiin.