Etelä-Amerikastakin löytyy tyrmääviä cheerleadereita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilujoukkueita kannustavat cheerleaderit ovat nykyisin jo tuttuja ympäri maailmaa, mutta erityisesti Yhdysvalloissa näillä kuvankauniilla yleisön viihdyttäjillä on aivan erityinen asema urheiluotteluissa ja niiden televisiolähetyksissä.

Kuvankauniita cheerleadereita löytyy toki Yhdysvaltojen lisäksi myös Suomesta ja esimerkiksi Etelä-Amerikasta, jonka antia on nyt katsastettu nettikuvien merkeissä amerikkalaisella urheiluviihteeseen ja naiskauneuteen keskittyneellä Uncoached-verkkosivustolla.

Verkkosivusto on nimittäin listannut kuvien kera näitä latinokaunottaria ja heidän joukkueitaan. Ainakin tämän materiaalin perusteella Etelä-Amerikassa cheerleadereiden vaatetus vaikuttaisi olevan hieman niukempaa kuin pohjoisessa.