Harry Potter -tähti Evanna Lynch

StaraTV Viihde · Stara.fi

Uusi Harry Potter -elokuva saapuu 17. marraskuuta ensi-iltaan myös Suomessa. Viime viikolla kaksi elokuvan tähteä, Matthew Lewis ja Evanna Lynch, käväisivät Suomessa tapaamassa täkäläisiä Potter-faneja. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi tähdet Helsingissä.

Videohaastattelussa elokuvatähti Evanna Lynch kertoo nyt kuulumisiaan ja valottaa hieman oman roolihahmonsa taustoja. Evanna kertoo myös, että hänessä on siviilissäkin joitain samoja ominaisuuksia kuin roolihahmossaan. Lisäksi nuori leffatähti kertoo myös kuinka päätyi alunperin mukaan elokuvaan ja paljastaa omat suosikkihetkensä uuden Potterin kuvauksista.

Harry Potter -tähdet kävivät myös tutustumassa Helsinkiin muutenkin kuin hotellin aulasta ja punaiselta matolta käsin. Kuvia Lewisin ja Lynchin päivästä löytyy tästä kuvagalleriasta. Lisää videoita ja kuvia löytyy myös Chaos Tube -blogista.