Ihmis-Barbie syyttää kuollutta lääkäriä pilatusta vartalostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta The Hills -realitysarjasta tunnetuksi tullut realitytähti Heidi Montag oli vielä kesällä päivittäin otsikoissa karmeiden muotojensa merkeissä. Neitokaiselle tehtiin vuosi sitten yhdessä päivässä huimat kymmenen operaatioita, joihin hän oli lopulta myös kuolla.

Leikkausten jälkeen Heidi uhosi haluavansa lisää, mutta tuli toisiin ajatuksiin kun arki iski päälle. Valtavien rintojen kanssa eläminen ei nimittäin ollut kovin mukavaa ja kasvojen ilmeetkin olivat jääneet leikkauspöydälle. Ihmis-Barbie -lempinimen saanut Heidi on viettänyt syksyn hiljaiseloa, mutta nyt hän väittää lääkärinsä johtaneen häntä aikoinaan harhaan.

Heidin mukaan kauneusleikkausten rykelmään suostuminen olisi ollut hänen lääkärinsä syytä. Heidin syytökset on kuitenkin otettu vastaan tyrmistyneinä ja niitä pidetään todella törkeinä, sillä kyseinen lääkäri Frank Ryan kuoli elokuussa auto-onnettomuudessa, eikä hän siten voi puolustaa itseään syytöksiä vastaan.

– En tekisi sitä enää uudelleen. Jos voisin palata takaisin, en tekisi sitä enää. Se oli vaikeaa, mtutta lääkärini johdatteli minut tekemään niin. En tiennyt kuinka massiivinen operaatio se olisi. Nyt olen oman vartaloni vankina, eikä sitä voida enää korjata, Heidi Montag kertoi Entertainment Tonight -ohjelmassa.