Miljoonien fanittama televisiosarja lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa näkyvä televisiokanava TNT on ilmoittanut lopettavansa yllättäen suositun Dark Blue -televisiosarjan esittämisen. Miljoonista katsojistaan huolimatta poliisisarja ei kanavan mukaan ollut taloudellisesti kannattava.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen TV Guide -julkaisun mukaan Dark Blue keräsi toisella tuotantokaudellaan Yhdysvalloissa televisioruutujen ääreen keskimäärin noin 2,25 miljoonaa katsojaa. Esimerkiksi saman kanavan Even Hawthornella katsojia on keskimäärin 3,09 miljoonaa.

Merkittäväksi päätöksen tekee se, että sarjan tuottajana toimii maineikas Jerry Bruckheimer, joka on luonut monia maailman suosituimpiin lukeutuneita televisiosarjoja ja elokuvia. Bruckheimerin tuotantoa ovat muiden muassa Amazing Race, C.S.I., Ilman johtolankaa, Todistettavasti syyllinen ja Pentagon -televisiosarjat.