Näin upealta Hanna Pakarinen näyttää nykyisin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensimmäiseltä Idols-tuotantokaudelta tähdeksi noussut Hanna Pakarinen niitti vuodien ajan menestystä niin listoilla kuin keikoillakin, mutta viime aikoina menestys on ollut hieman hiipumaan päin.

Suomea aikoinaan Euroviisuissakin edustaneen Pakarisen viimeisin englanninkielinen albumi Love In A Million Shades päätyi lähes suoraan levykauppojen alelaareihin, mutta sittemmin Hanna on julkaissut jo ensimmäisen suomenkielisen albuminsa. Uusi Paperimiehen tytär julkaistiin lokakuussa ja se on pääasiassa Hannan omaa käsialaa.

Nykyisin Hanna Pakarinen keikkailee ahkerasti, ja Staran Chaos Tube -blogitiimi kävi ikuistamassa erään keikan tunnelmat kuviksi. Aikoinaan Suomen kauneimman popparin Miss Pop -tittelin voittanut Hanna on edelleen varsin näyttävä kaunotar. Katso kuva alta ja lisää kuvia tästä.

Hanna Pakarinen by Tiia Santavirta

Hanna Pakarinen by Tiia Santavirta