Hittisarjan tuottaja pidätetty vaimonsa murhasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hetki sitten Yhdysvalloissa julkaistujen tietojen mukaan suositun Selviytyjät-realitysarjan entinen tuottaja Bruce Beresford-Redman on pidätetty epäiltynä vaimonsa murhasta. Hänen uskotaan joutuvan oikeuden eteen ensimmäisen kerran jo tänään Los Angelesissa.

Televisiotuottajan vaimo Monica Beresford-Redman löydettiin kuolleena Cancunin lomakohteessa 8. huhtikuuta 2010. Aviomies Bruce Beresford-Redman on ollut alusta saakka tutkimusten pääepäilty. Aviomies on alusta saakka syyttänyt Meksikon poliisi siitä, että tämä ei ole tutkinut tapausta asianmukaisesti.

Tänään Bruce Beresford-Redman pidätettiin Yhdysvalloissa epäiltynä vaimonsa murhasta. Hän jäi kiinni iltapäivällä suoritetussa FBI:n ja poliisien yhteisessä operaatiossa omistamallaan Rancho Palos Verdes -tilalla. Asiasta kertoi X17-viihdejulkaisu. Aviomies kiistää julkaisun mukaan edelleen kaikki syytteet ja väittää vaimonsa lähtenee kohtalokkaana päivänä hotellistaan shoppailemaan.