Rihanna paljasti: ”Olen koukussa naisten rintoihin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka supertähti Rihanna ilmoitti ettei hän aio koskaan suostua riisumaan itseään alastomaksi rahasta. Ei vaikka tarjouttu rahasumma olisi kuinka suuri. Taannoin hänet nähtiin kuitenkin alastomana verkkoon vuotaneissa kännykäkamerakuvissaan.

Rihanna kertoi newyorkilaiselle Hot 97 -radiolle, että hän on vuosien varrella saanut kasoittain tarjouksia miestenlehdiltä, jotka haluavat hänet alastomana sivuilleen. Samalla hän paljasti olevansa koukussa naisten rintoihin.

– Minä kourin rintoja koko ajan. Minulla on niihin pakkomielle. Minun omat rintani eivät ole kovinkaan suuret, joten kun näen hyvän parin, niin olen ihan että ”Wow, toivoisin että minun rintani näyttäisivät ja tuntuisivat tuolta!” Naiset ovat kauniita. En pidä naisista sillä tavalla, mutta ne ovat silti kuumia, Rihanna kertoi radiolle.

Poptähtenä tunnettu Rihanna laajentaa parhaillaan työuraansa uuteen suuntaan. Parhaillaan kuvattavassa Battleship-elokuvassa nähdään Rihannan debyyttirooli näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.