Uusi Harry Potter rynnistää tänään Suomen teattereihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin lukeutuva elokuvasaagan toiseksi viimeisin osa Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 1 saa tänään ensi-iltansa myös Suomessa. Elokuva rynnistää teattereihin peräti 105 valkokankaalla, mikä on ennätyksellinen määrä.

Suomalaiset Harry Potter -fanit saavat tänään nauttia harvinaisesta maailman ensi-illasta, kun Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 1 nähdään Suomen teattereissa ennen miltei koko muuta maailmaa. Elokuva saapuu Suomessa teattereihin jopa ennen Yhdysvaltoja ja Iso-Britanniaa, missä elokuva saapuu teattereihin vasta perjantaina.

Harry Potter -elokuvasarjan seitsemäs ja viimeinen seikkailu Harry Potter ja kuoleman varjelukset nähdään elokuvateattereissa kahtena kokoillan elokuvana. Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 1 saa Suomen ensi-iltansa elokuvateattereissa 17.11.2010. Päätöselokuva Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 2 saapuu teattereihin 15.7.2011.