Facebookin seksikkäin mies valittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka elokuvatähti Ryan Reynolds valittiin People-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Samaan aikaan lehti järjesti myös eräänlaisen sivuäänestyksen, jossa se tiedusteli yhteisöpalvelu Facebookin seksikkäintä miestä.

Vuoden 2010 Facebookin seksikkäin mies -titteli ei kuitenkaan päätynyt Reynoldsille, vaan hänen kollegalleen. Voittaja oli nimittäin toimitaelokuvista ja diivailuista tunnettu näyttelijä Vin Diesel. 43-vuotias raamikas tähti sai yhteensä peräti 56 prosenttia annetuista äänistä. Voittoon taisi kuitenkin vaikuttaa häen Facebook-ryhmänsä apu, sillä Dieselillä on faniryhmässään lehden mukaan huimat 18 miljoonaa fania.

Toiseksi äänestyksessä sijoittui The Jersey Shore -realityohjelmasta tuttu Paul ”Pauly D” DelVecchio 28 prosentin äänisaaliilla. Kolmanneksi sijoittui latinopoppari Enrique Iglesias 12 prosentin äänisaaliillaan. Loput äänestyksessä olleista saivat lähinnä hajaääniä.