15-vuotiaan suuseksi elokuvassa kuohuttaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Natalie Portman nousi viime vuonna otsikoihin “myrtsittelynsä” merkeissä, kun hänet oli ikuistettu julkkisjuhlissa varsinaisena hapannaamana. Vapaa-ajallaan kaikki saavat toki näyttää tunteensa vapaasti.

Hollywood Reporter -julkaisu kertoo kyseisen kaunottaren käsikirjoittaneen nyt komedian yhdessä ystävänsä Laura Momesin kanssa. Kyseinen BYO-elokuva on aiheuttanut jo huomiota Hollywoodissa, sillä pätkän on kuvailty olevan Superbad-elokuvan naisversio rohkeiden kohtauksien kera. Käsikirjoittajien kertoman mukaan aivan filmin alussa olisi muiden muassa kohtaus, jossa 15-vuotias poika saa suuseksiä.

Anne Hathaway on kiinnitetty elokuvan pääosaan, mutta toisen pääroolin esittäjä on vielä hakusessa. Jos projekti etenee ensi-iltaansa asti, se tulee olemaan Natalie Portmanin debyytti käsikirjoittajan roolissa. Kyseinen kaunotar nähdään seuraavaksi Black Swan -elokuvassa, jonka ensi-ilta on maailmalla 3. joulukuuta.